O bendu

Pravite #venčanje i želite #urban bend koji svira #smooth strani i domaći repertoar, prilagođen manjoj svečanosti, a ako se i zanesete, pa preraste u mini-žurku, i dalje su u elementu? Onda smo mi bend za Vas!


Čeka Vas #svadba na kojoj će morati možda malo da se balansira između žanrova, malo #pop, malo #rok, malo #domaćice, malo #folk, da i familija bude srećna, i mlađi gosti zadovoljni? Onda smo mi bend za Vas!


Organizujete #party za #rođendan da obradujete voljenog partnera, dete ili – sebe lično, i potreban Vam je #bend koji ima širok #repertoar, a odlikuje ga i neumorna #energija? Onda smo mi bend za Vas!


Želite da nagradite zaposlene u firmi i mislite da je #korporativnaproslava baš ono što Vam treba, uz bend raspoložen da stvori veselu #đusk atmosferu cele večeri, do u sitne sate? Mi smo definitivno bend za Vas!


#extravaganzaband čini 5 iskusnih članova koji se bave muzikom godinama, koji su odsvirali stotine svadbi, ručkova, rođendana, krštenja, zabava i raznih drugih većih i manjih okupljanja. Vladamo ogromnim repertoarom koji se godinama nadograđuje i obogaćuje, i dan danas slušamo, učimo i savlađujemo nov program. Takođe sarađujemo sa mnogim kolegama, te ukoliko želite da na Vašoj proslavi nastupi i pevačica, saksofonista, perkusionista ili pak neki drugi poseban gost – otvoreni smo za svaki dogovor. #muzika koju sviramo ne poznaje žanrove i granice, naš jedini cilj je Vaš sjajan #provod.


Pozovite nas i otkrijte najkompletniji, najinteresantniji i najraspoloženiji bend za sve Vaše proslave. I ne brinite, koja god da je Vaša #omiljenapesma – znamo ih sve!