Članovi benda

Maja Milovanović / Vokal

Rođena 1991. godine u Sarajevu. Pevanjem se bavi od svoje 9-te godine.

Kao mala je bila učesnica brojnih dečijih festivala, jedan od njih je i Đurđevdanski festival 2004-te u Banjaluci. Sa 17 godina organizuje svoj prvi samostalni koncert “Majci s ljubavlju” koji je bio medijski propraćen i podržan širom BiH. Od 2010-te živi u Beogradu. Polufinalista je Prvog glasa Srbije. Ima dugogodišnje iskustvo rada sa bendom na prekookeanskim kruzerima.

Član je benda Extravaganza od osnivanja  2022. godine.

Bonus info: veruje se da je u prošlom životu bila Španjolka!

Maja

Nemanja Panović / Vokal

Rođen 1993. godine u Kraljevu. Dolazi iz muzičke porodice, ali prva ljubav ipak mu je bila fudbal. U bavljenje muzikom ulazi kroz hip hop, a selidbom u Beograd započinje i zvanično izvođačku karijeru.

Bio je jedan od najperspektivnijih učesnika takmičenja Pinkove zvezde 2016. godine. Osim pevanjem, bavi se i pisanjem poezije i tekstova. Muzički uzori su mu Oliver Dragojević, Toše Proeski, Matt Corby, James Vincent McMorrow, Joe Cocker…

Član je benda Extravaganza od osnivanja  2020. godine.

Bonus info: najveći od najvećih navijača Milana

Nemanja Panović

Vladimir Ajruloski / Klavijature

Rođen 1984. godine u Beogradu. Muzikom se bavi 20 godina, tako što je hobi prerastao u profesionalnu karijeru. Nastupao je kao klavijaturista u pratećim bendovima Nenada Kneževića-Kneza, Emine Jahović, Tanje Jovićević, Filipa Žmahera i mnogih drugih. Sa nekim od najvećih bendova beogradske klupske scene nastupao je kao prateći bend televizijskih emisija Ami G Show i Oralno doba Laneta Gutovića. Do danas je bio član stalne postave beogradskih bendova ProrockOčajne domaćiceMagic Beans, Showtime, Double Trouble. Bavi se i studijskim radom.

Član je benda Extravaganza od osnivanja 2020. godine.

Bonus info: gaji najljuće papričice severno od Makedonije

Vladimir Ajruloski

Branko Vučetin / Bas gitara

Rodjen 1992. godine u Beogradu. Muzikom se bavi 15 godina. Završio muzičku školu Vatroslav Lisinski za kontrabas u klasi Ivana Bokora. U poslednjih par godina sarađivao je sa Tanjom Jovićevic, Nenadom Kneževićem Knezom, Božom Vrećom, Tap 011…
Iza sebe ima dugogodišnji rad na kruzerima.
Bio je član klupskog benda Double Trouble.

Petar Cookie Patrašković / Bubanj

Rođen 1979. U Beogradu. U svet bubnjeva zakoračio je kroz školu Vladimira Furduja-Furde (Korni grupa), a muzikom se bavi već 20 godina.

Najveću ličnu afirmaciju doživeo je kroz autorski i studijski rad sa bendovima The BallsTea BreakIzdrži ribiceViseći vrtovi VavilonaDrum Guerrila, ali i kroz lični doprinos u organizaciji koncertnih i festivalskih aktivnosti sa ciljem promocije domaćih bendova, muzičara i autora. Tokom karijere ostvario je saradnju sa mnogim domaćim autorima i bendovima kao sto su Valentino, Tanja Jovićević, Kristali, Vukašin Brajić, Sonja Bakić, Acoustic Strings, Prorock, Dragoljub Đuričić i drugi.

Član je benda Extravaganza od osnivanja 2020. godine.

Bonus info: nikad, ali baš nikad neće odbiti kanticu Eurokrema

Petar Cookie Patrašković

Dušan Vanja Andrijašević / Gitara

Rođen 1983. godine u Beogradu. Muzikom se bavi 20 godina.

Sviračku karijeru započeo je radom u autorskim bendovima DraconicDestiny PotatoFonic i Crna barbika (Vicko – Riblja čorba). Poslednjih godina intenzivirao je koncertne nastupe kao član pratećih bendova uz velika imena domaće estrade kao što su Lepa Brena, Marija Šerifović i Boris Režak. Bio je dugogodišnji deo stalne postave rok sastava Džepovi.

Član je benda Extravaganza od osnivanja 2020. godine.

Bonus info: ovaj čovek je visok 2.04m

Dušan Vanja Andrijašević